Sloopwerk, grondwerk, schuttingen/keerwanden, tuinberegeningsinstalatie & tuinverlichting. Het behoort allemaal tot onze mogelijkheden!

Sloopwerk

Wij voeren met plezier al uw sloopwerkzaamheden uit. U kunt hierbij denken aan: het verwijderen van schuurtjes, overkappingen, veranda of aanbouw. Met de juiste machines kan dit vlot geregeld!


Grondwerk

Voor al uw grondwerk kunt u bij ons terecht. Het verwijderen van bomen en struiken, tegels of gazon behoren zeker tot de mogelijkheden. Verder kunnen wij ook zorgen voor de aan- en afvoer van grond, en graven wij uit voor funderingen.


Tuinverlichting aanleg

Verder kunt u door ons uw tuinverlichting laten aanleggen. Zo kunt u 's zomers extra lang van uw tuin genieten. Verlichting en/of stroom kan ook naar uw tuinhuis of schuur gelegd worden. 


Tuinberegening

U kunt er voor kiezen om tuinberegening door ons te laten aanleggen. Dit kan voor zowel particulieren als bedrijven. Het is onder andere erg functioneel op een manege of sportpark. Wij laten de bronnen boren/spuiten en leggen zelf motor, verdeelkast en sproeiers aan.


Schuttingen/keerwanden

Ook het plaatsen van schuttingen kunt u aan ons overlaten. Wij plaatsen veel de hout/beton schutting of zelfbouw schutting. Verder plaatsen wij ook keerwanden, verhogingen, sleufsilo's etc.

Verder kunt u nog denken aan: 
- Aanleg
- Bestrating
- Complete wijken
- Graszoden leggen
- Veranda/tuinhuis zetten
- Agrarisch-/industrieterreinen